Εκδήλωση απονομής βραβείων του Παγκύπριου Μαθητικού Διαγωνισμού Λαογραφίας

kapouti 0019

Την Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017, ο Πρόεδρος της Κοινότητας μαζί με το μέλος της  Επιτροπής Προώθησης της Πολιτιστικής μας Κληρονομιάς κα Λίζα Γιαννακού, παρέστησαν στην εκδήλωση απονομής βραβείων  του Παγκύπριου Μαθητικού Διαγωνισμού Λαογραφίας , που διοργάνωσε ο Λαογραφικός Όμιλος  «Κτήμα»  σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Νεάπολης Πάφου, ανάμεσα στους μαθητές Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων , τόσο Δημόσιων όσο και ιδιωτικών σχολείων.

Μαζί με τους γονείς της πρωτευσάσης μαθήτριας , Παναγιώτας Πολεμίτου του  Γυμνασίου Σταυρού Λευκωσίας, καταχειροκροτήσαμε όλα τα παιδιά για τις έξυπνες  συμμετοχές και έρευνες τους.

Η Παναγιώτα Πολεμίτου ως θέμα έρευνας επέλεξε το  «Καπουθκιώτικο Ψαθί» και το παραδοσιακό επάγγελμα του καρεκλοποιού.  Στην έρευνα της την βοήθησαν η κα Λίζα Γιαννακού,  απαντώντας τις ερωτήσεις της και επιδεικνύοντας της την κατασκευή μικρού ψαθιού την οποία και βιντεογράφησε. Βοήθεια είχε και από τον Πρόεδρο της κοινότητας , ο οποίος την έφερε σε επαφή με την κα Γιαννακού καθώς και με τις διάφορες πηγές περί ψαθιού, αλλά και με τις συμβουλές και οδηγίες του.

 

http://www.cheapcamsexlive.com