Ενημερώση στον Πρόεδρο της Εθνικής Επιτροπής UNESCO

Στις 26 Μαΐου 2020, είχαμε ενημερώσει τον Πρόεδρο της Εθνικής Επιτροπής UNESCO για την Άϋλη Πολιτιστική Κληρονομιά, για τις ζημιές που έγινα από την πυρκαγιά στην Δεματόνα και ζητούσαμε με ενέργειες του να βοηθήσει στην αποκατάσταση του πολυαίωνου αυτού ελαιώνα , ο οποίος είναι μέρος της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.
Χθες μας κάλεσε σε συνάντηση στο γραφείο του. Παρευρεθήκαμε, ο υποφαινόμενος και ο Πάμπος Ττερλικκάς. Λόγω σοβαρού κωλύματος δεν μπόρεσε να παρευρεθεί ο εκπρόσωπος/συμπρόεδρος της Δικοινοτικής Επιτροπής περιβάλλοντος.
Συζητήθηκαν οι απόψεις και εισηγήσεις και των δύο πλευρών και αποφασίσθηκε να αποσταλεί επιστολή εκ μέρους των Πολιτιστικών Υπηρεσιών- Εθνικής Επιτροπής UNESCO για την Άϋλη Πολιτιστική Κληρονομιά και από εμάς προς τον συμπρόεδρο της Δικοινοτικής Επιτροπής Περιβάλλοντος για ενημέρωση του και δικές του ενέργειες.
Η δική μας επιστολή απεστάλει ήδη και όπως μας ενημέρωσε προχώρησε στην ενημέρωση του Τ/κ συμπροέδρου και αναμένουμε να ορισθεί ημερομηνία για επίσκεψη στον ελαιώνα, για να δούμε ποια κατάσταση επικρατεί και να αποφασίσουμε πως προχωρούμε.
Δημοσιεύουμε τις δύο επιστολές που αναφέρονται πιο πάνω προς ενημέρωση σας.
Ο Πρόεδρος του ΚΣ

http://www.cheapcamsexlive.com