Ετήσια προγραμματισμένη εκδρομή των συνταξιούχων

Το Σάββατο 28 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε η ετήσια προγραμματισμένη και επιχορηγημένη από το Προσφυγικό Σωματείο, εκδρομή των συνταξιούχων χωριανών . Στην εκδρομή έλαβαν μέρος 80 άτομα , χωριανοί και φίλοι του χωριού μας, αλλά και νεαρότερα άτομα από την Λευκωσία, τα γύρω χωριά και την Λεμεσό. Ας σημειωθεί ότι στην εκδρομή συμμετείχε και η εξ Αυστραλίας ορμώμενη , Σωτηρούλα Κ. Χατζηκυριωνύμου, η οποία ευρίσκεται για διακοπές στην Κύπρο.

Οι εκδρομείς είχαν την ευκαιρία να προσκυνήσουν πρώτα σε διάφορα μοναστήρια καθώς και στην εκκλησία του χωριού Αρακαπάς όπου ήταν ο τελικός προορισμός.

Επισκεφθήκαμε πρώτα το Μοναστήρι της Παναγίας της Σφαλαγγιώτισσας, έξω από την Λεμεσό. Στο ίδιο μέρος οι εκδρομείς προγευμάτισαν με το προσφερόμενο σάντουιτς και γλυκό από το Σωματείο, πίνοντας και τον καφέ τους τον οποίο πρόσφερε το μοναστήρι.

Στην συνέχεια τα δύο λεωφορεία προχώρησαν πιο πέρα , όπου πρώτα επισκέφθηκαν το νεοσύστατο μοναστήρι της Αγίας Μαρίνας της Αμιρούς, του οποίου ηγουμένη είναι μια νεαρή συγχωριανή μας.

Στο μοναστήρι η δραστήρια ηγουμένη βοηθούμενη από διάφορα πρόσωπα στο «μαγαζί» του μοναστηριού πωλεί πάρα πολλά αντικείμενα που έχουν σχέση με την θρησκεία όπως και πολλά είδη κατανάλωσης, από τα οποία όλοι οι χωριανοί αγόρασαν κάτι, τόσο για την δική τους χρήση, όσο και για να βοηθήσουν οικονομικά το νεοσύστατο μοναστήρι που έχει ακόμα μεγάλες ανάγκες.

Πιο πάνω ευρίσκεται ο επόμενος σταθμός προσκύνημα, αυτός του μοναστηριού της Παναγίας της Αμιρούς.

Αφού προσκύνησαν, ξεκουράστηκαν και απόλαυσαν την πανέμορφη θέα της περιοχής, οι εκδρομείς επιβιβάστηκαν στα λεωφορεία για να μεταφερθούν στο χωριό Αρακαπάς μέσω μιας ωραίας διαδρομής που διασχίζει την ορεινή Λεμεσό.

Γύρω στις 14.00 βρέθηκαν στο κέντρο του «Καλαμαρά» , όπου απόλαυσαν το μεσημεριανό φαγητό τους.

Η επιστροφή άρχισε στις 15.30 . Στην Λευκωσία Φθάσαμε στις 17.00. Όλοι έμειναν κατενθουσιασμένοι.

http://www.cheapcamsexlive.com