«Ευρωπαϊκές Ημέρες Κληρονομιάς , Το Τοπίο Γύρω μας»

Την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017, η Πολιτιστική Επιτροπή του Κ.Σ. έλαβε μέρος στις εκδηλώσεις με θέμα , «Ευρωπαϊκές Ημέρες Κληρονομιάς , Το Τοπίο Γύρω μας», που διοργάνωσε το Τμήμα Πολεοδομίας και Οικήσεως , ως ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην Κύπρο.

Η εκδήλωσή μας έγινε στη Λεβέντειο Πινακοθήκη στη Λευκωσία , από τις 10.00 μέχρις 17.00.

Η δική μας συμμετοχή περιελάμβανε, α) επί τόπου κατασκευή του Καπουθκιώτικου ψαθιού, τη άυλης πολιτιστικής κληρονομιάς του Καπουτίου, αλλά και της Κύπρου, εφόσον είναι εγγεγραμμένη στον Κατάλογο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Κύπρου – UNESCO, β) παρουσίαση του ντοκιμαντέρ για το ψαθί, γ) έκθεση σχετικών φωτογραφιών και διαφόρων συνηθισμένων αλλά και μοντέρνων ψάθινων κατασκευών. Στην εκδήλωση κλήθηκαν μεγάλοι και μικροί , αλλά κυρίως παιδιά από σχολεία.

Κατά την διάρκεια όλης της ημέρας, μας επισκέφθηκαν 20 παιδιά με τις δύο καθηγήτριες τους από το Λύκειο Ιδαλίου, όπως και 34 άλλα άτομα συμπεριλαμβανόμενων και τεσσάρων Γερμανών τουριστών με τον μεταφραστή/ ξεναγό τους.

Τους καλεσμένους μας καλωσόρισε τραγουδιστικά ο Μιχάλης Ττερλικκάς, καθώς και ο Πρόεδρος του Κ.Σ. Το κυρίως πρόγραμμα ξεκίνησε στις 11.15 και κράτησε μέχρι τις 13.30. Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το ντοκιμαντέρ, να δουν στην πράξη πως κατασκευάζεται ένα ψαθί και να θαυμάσουν το φωτογραφικό υλικό και τις διάφορες ψάθινες κατασκευές.

Το Κ. Σ. στο τέλος δεξιώθηκε τους καλεσμένους.

http://www.cheapcamsexlive.com