Παρουσίαση κατασκευής ψαθιού

image-0-02-05-367c49318e50963ffc0f7a1a166ec943de0ec0045fb6f981552a2d5bd12d2eab-V

Εκ μέρους του Κοινοτικού Συμβουλίου, μέλη της  Πολιτιστικής Επιτροπής του παρουσίασαν την κατασκευή ψαθιού στην ημερίδα «Παραδοσιακές Τέχνες της Κύπρου» , που διοργάνωσε το Δ΄Δημοτικό Σχολείο Αγλαντζιάς στις 12 Μαίου 2017.  Στην αίθουσα παρουσίασης η Επιτροπή ανήρτησε στις πινακίδες, έκθεση φωτογραφιών και διαφόρων σύγχρονων  κατασκευών από ψαθί.

Στην εκδήλωση έλαβαν μέρος ο Κοινοτάρχης, οι κυρίες Λίζα Γιαννακού και Αντρούλα Ζαννέττου  στην κατασκευή του ψαθιου και του τόνου αντίστοιχα, καθώς και ο Χαράλαμπος Ττερλικκάς ο οποίος ανέλαβε να κάνει την σχετική ενημέρωση.

Την  παρουσίαση τόσο του ντοκιμαντέρ για το ψαθί, όσο και της κατασκευής μικρού ψαθιού, οι οποίες διήρκεσαν από τις 8.30 πμ -11.00 πμ, παρακολούθησαν διάφορες δασκάλες και η Διευθύντρια του σχολείου μαζί με ένα τμήμα παιδιών των μεγάλων τάξεων.

Οι εντυπώσεις ήταν άριστες και όλοι έμειναν κατενθουσιασμένοι από την πρωτόγνωρη εμπειρία. Τα παιδιά βοήθησαν στο πλέξιμον του ψαθιού, αλλά και έπλεξαν μετά από οδηγίες μας, τοδικότους ψαθάκι πάνω σε ειδικό πλαστικό δίκτυ που τους προμήθευσαν οιδασκάλες τους.

Εξάλλου  παρουσιάσεις έγιναν τον τελευταίο καιρό σε διάφορα άλλα σχολεία,  Δημοτικά και Γυμνασια της Λευκωσίας και των περιχώρων, όπως και σε εκδηλώσεις Δήμων (Λευκωσίας , Γερίου, Παραλιμνίου), στα «Ταμάσεια» , στην»οδό Ερμού» κ.α.

Το Κ.Σ.

http://www.cheapcamsexlive.com