Παρουσίαση του Ντοκιμαντέρ «το Καπουθκιώτικο Ψαθίν»

prosklisi1

Στις 19 Απριλίου 2017, το ΚΣ σε συνεργασία με το Προσφυγικό Σωματείο και ΣΩΝΕΠ, παρουσίασεστην αίθουσας «Καστελιώτισσα»,  το Ντοκιμαντέρ για το ψαθί, την άυλη πολιτιστική κληρονομιά του χωριού μας . Το Ντοκιμαντέρ είχε ετοιμασθεί το 2016 από το προηγούμενο Κ.Σ. με την οικονομική βοήθεια /χορηγία των Π.Υ . του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού και  του Προσφυγικού Σωματείου.

Την επίδειξη κατασκευής ψαθιού, μέσα στον ίδιο  χώρο της  παρουσίασης του Ντοκιμαντέρ,  από τις κυρίες  Λίζα Γιαννακού και Ανδρούλα Ζαννέττου , που άρχισε στις 3.οο μ.μ. και διήρκησε μέχρι τις 7.οο μ.μ. , παρακολούθησαν 50 επισκέπτες , Κύπριοι και ξένοι .

Την παρουσίαση της ταινίας  παρακολούθησαν πέραν των 200 ατόμων, συμπεριλαμβανομένων εκτός των χωριανών και φίλων,  εκπροσώπων των κομμάτων, εκπροσώπου του ΥΠΠ, διευθυντών διαφόρων  κυβερνητικών Τμημάτων,  Κοινοταρχών των κατεχόμενων κοινοτήτων και τους Προέδρους των Ενώσεων  Κατεχομένων Κοινοτήτων Λευκωσίας και Κερύνειας.

Στην εκδήλωση τιμήθηκαν οι κύριοι  και ειδικοί συντελεστές της παραγωγής του Ντοκιμαντέρ , κύριοι  Χρίστος Αγιομαμίτης, Πασχάλης  Παπαπέτρου και  δ. Λήδα Αγιομαμίτου.

Το Κ.Σ. ακολούθως δεξιώθηκε τους καλεσμένους.

http://www.cheapcamsexlive.com